Wiebenji.reismee.nl

Noord-Koreaanse media voor het eerst open voor de bewoners van Ban Ki-moon gezicht

Volgens Yonhap Infomax hebben gerapporteerde, Noord-Koreaanse media blootgesteld ingezetenen aan Noord-Korea voor de eerste keermoncler 2011het gezicht UN secretaris generaal Ban Ki-moon.

17e, de Korean Central television te herdenken van het overlijden van Kim Jong-Il voor een maand, beginnen te spelen vanuit een ochtend memorial serviceprogramma van Kim Jong-Il. Aan de 3: 31 uur en televisie uitgezonden berichtgeving in de media over de hele wereld. Op dit punt, is bovenlichaam afbeeldingen en Ban Ki-moon opgetreden in het programma 'afgegeven een boodschap van medeleven' titel. Deze afbeeldingmoncler shopis Korea het maken van een TV-station.

Noord-Korea op 24 December vorig jaar gemeld Ban Ki-moon, Kim Jong-Il verzonden een telegram van medeleven voor de dood feit publiekelijk voor de eerste keer Ban Ki-moon namen. Maar Ban Ki-moon gezicht is de eerste keer in het openbaar in de media.

Nadat de 2007 Verenigde Naties secretaris generaaljassen monclerBan Ki-moon, verkozen omdat het is Korea, en Noord-Koreaanse media hebben hun namen niet bekend.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!