Wiebenji.reismee.nl

Verenigde Staten is ingenomen met de regering van Myanmar en anti-Government strijdkrachten een staakt-het-akkoord bereikt

Verenigde Staten State Department woordvoerder weiduoliya·niulan 12e zei dat de regering van de Verenigde Staten en van het land grootste anti-Government KNU gewapend organisaties verwelkomde het staakt-het-overeenkomst.

Newland zei tijdens een persconferentie, leiddejassen monclertot de regering van Myanmar en anti-Government strijdkrachten een staakt-het-akkoord was dat Verenigde Staten staatssecretaris van Hillary Clinton is een centrale kwestie tijdens zijn bezoek aan Myanmar vorig jaar. Newland zei, 'dus dit een goede stap is, en wij verheugen ons hierover. ”

Vertegenwoordiger van de regering van Myanmar om 12e in de Karen staat kapitaal paanshi en de Karen National Union vertegenwoordigers van het lokale niveau (staatsniveau) praat en enkele consensus bereikt. Myanmar ambtenaren bevestigd dat beide partijen overeengekomen om een wapenstilstand, oprichting van eenmoncler onlineverbindingsbureau, breng wapens naar gebieden gecontroleerd door de andere partij, ook overeengekomen om te houden van de centrale-niveau vredesbesprekingen.

Hillary Clinton bezoeken aan Myanmar door het einde van November vorig jaar, sinds 1955, was Verenigde Staten staatssecretaris voor een bezoek aan Myanmarmoncler 2011voor de eerste keer.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!