Wiebenji.reismee.nl

Russische Ministerie van buitenlandse zaken zei moet serieus worden onderzocht door de NAVO in Libië van militaire operaties

Ruslands nieuwe netwerk, het was gemeld, Rusland gennaji·jiajiluofu 17e, plaatsvervangend Minister van buitenlandse zaken zei in een verklaring tijdens een persconferentie, te serieus onderzoeken NAVO in Libië uitvoering van luchtaanvallen,jassen monclermet inbegrip van in het kader van de VN-Veiligheidsraad om onderzoeken te verrichten.

In medio februari 2011, Libië massa anti-Government demonstraties, later geëvolueerd naar een burgeroorlog. Op 17 maart 2011, door de VN-Veiligheidsraad voor de bescherming van burgers, machtigt het opleggen van Libië autoriteiten onderdrukking van de militaire interventie van de gewapende oppositie te beteugelen.moncler onlineDat gaf NAVO geregeerd Libië 42 jaar van Gadhafi de regering luchtaanvallen kansen, ten slotte, Gadhafi de regering werd omvergeworpen, Gadhafi zichzelf SUR verloren hun leven in de voorsteden. Op 31 oktober, het einde van de militaire actie van de NAVO.

Gatilov zei, 'de voordelen van de NAVO tijdens militaire operaties, civiele voorzieningen door luchtaanvallen veroorzaakt vele onschuldige burgerslachtoffers.moncler 2011Dus negeren naar onze mening niet dit probleem, en de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties als een vertegenwoordigingsorgaan van de internationale gemeenschap heeft het recht op en op dit reageren moet. ”

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!