Wiebenji.reismee.nl

Verenigde Staten denken dat Palestina en Israël in de Jordaan dialoog "aanmoedigen"

Verenigde Staten State Department woordvoerder zei hier weiduoliya·niulan 12e, Israël en de Palestijnen in de Jordan hoofdstad Amman moncler shop dialoog 'aanmoedigen'.

Newland op het State Department zei tijdens een reguliere persconferentie, maken Verenigde Staten bezorgdheid gericht op het begin van directe besprekingen tussen Israël en Palestina, in de afgelopen dagen tussen de twee zijden in Jordanië hoofdstad van Amman directe gesprekken 'stimuleren' de U.S. kant hoop ter bevordering van de dialoog, het meer 'diepgaande en solide'.

Ze zei: 'Ik wil zeggen is, hoewel op 26 moncler 2011 januari dat de lengte heeft er, we willen niet zien het geworden een rigide keurslijf verslechterd sfeer. ”

Kwartet op het Midden-Oosten (Verenigde Staten, de Verenigde Naties, de Europese Unie en Rusland) op 23 September vorig jaar verzocht en in Palestina vóór januari 26 voorstellen uitgebreide op territoriale en veiligheidsvraagstukken. De jassen moncler coördinatiemechanismen zijn ook belangrijke vooruitgang in de hoop dat het Israëlisch-Palestijnse vrede binnen een half jaar praat, en een kaderovereenkomst voor het einde van 2012 bereikt.


 

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!