Wiebenji.reismee.nl

Fitch zal Hongaarse credit rating ongewenste status worden

Een van's werelds drie grootste ratingbureaus Fitch bedrijf 6de Hongarije soevereine credit ratings van de vorige 'BBB-' liet een rang naar 'BB +'. Op dit punt, zijn de drie belangrijkste internationale ratingbureaus Hongarije de soevereine creditmoncler onlinerating ongewenste status.

In een verklaring van dezelfde dag, Fitch zei, Hongarije onconventionele economisch beleid aangenomen door de regering ondermijnd vertrouwen van beleggers, en met het Internationaal Monetair Fonds en de Europese Unie bailout onderhandelingen werd meer complexe, die leidde tot de financiële situatie in het land, verdere verslechtering van de externe financiering omgeving en de vooruitzichten voor economische groei en, derhalve, Fitch besloten om zijn soevereine credit rating downgrade.

Op hetzelfde moment, zei Fitchmoncler 2011onderhouden van Hongarije soevereine credit rating Outlook naar negatief, beoordeling van het land was verminderd weer in de komende twee jaar de mogelijkheid van meer dan 50%.

Fitch zei dat als Hongarije de financiële en risico verder verhoogt in externe financiering en kan niet worden bereikt met het Internationaal Monetair Fonds bailout akkoord, beoordeling van het land kon naar beneden weer. Niet alleen dat, maar als van Hongarije minder-dan-verwachte economie, de toenemende trend van privé-kapitaal kapitaaluitstroom,moncler shopde regering vastbesloten om de integratie van financiële verzwakken of beschadigen van niet-conventionele economische maatregelen ingevoerd, Fitch kan ook verder worden gedegradeerd zijn rating credit.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!