Wiebenji.reismee.nl

Kondigde de NAVO aan dat Denemarken Comte generaals als nieuwe voorzitter van de militaire Commissie

De Noord-Atlantische Verdragsorganisatie aangekondigd op 2de Denemarken generaal kongde·bateersi die dag formeel aangenomen dat de post van voorzitter van het NAVO-militair comité, te vervangen door de aftredendemoncler shopItalië admiraal Dipaola.

Bartels aantrad in November 2009 Denemarken commandant van de verdediging, op 17 September 2011, werd verkozen tot voorzitter van het Militair Comité van de NAVO, oorspronkelijk gepland vanaf juni 2012. Echter, in November 2011, Dipaola dankzij terugkeer naar huis als Italië, voor zijn ontslag als voorzitter vanmoncler 2011de ministers van defensie, Bartels van de datum van de ambtsaanvaarding vroeg.

NAVO sinds 1963 de permanente post van voorzitter van de militaire Commissie, 3-jaar de termijn, is verantwoordelijk voor het verstrekken van militair advies aan de NAVO-secretaris-generaal en de coördinatie van werkzaamheden tussen militaire en politieke organisaties dan de NAVO.

Toeval is dat de NAVO de huidige secretaris-generaal Rasmussen,moncler onlineDenemarken, en in augustus 2009, voorafgaand aan de secretaris-generaal is een voormalige premier van Denemarken.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!