Wiebenji.reismee.nl

Japan en India bereikte consensus over de uitbreiding van de samenwerking van de maritieme veiligheid van volgend jaar gezamenlijke militaire oefening

Japan premier Noda beter een mens van deugd en het vermogen van lokale middag van 28 in India New Delhi en India premier Manmohan Singh gesprekken gevoerd. In het oog van Japan maritieme zelfverdediging krachten enmoncler 2011India Marine volgend jaar zullen de eerste gezamenlijke oefeningen, de twee zijden verder uit te breiden samenwerking bereikt een gemeenschappelijk begrip van het gebied van maritieme veiligheid. Ook bevestigd zou de besprekingen de Japanse zijde uitbreiden naar India van steun voor infrastructuurprojecten, versneld te werken overleg over de Japans-Indische nucleaire overeenkomst onderhandelingen starten.

Het is geleerd dat de socialemoncler onlinepartners ook overeenstemming bereikt over bevordering van de samenwerking van de productie. Noda bezienswaardigheden op India economische groei, zei binnen de komende vijf jaar, Japan zal het equivalent van $ 4.5 miljard yen lening ondersteuning India infrastructuur bieden.

Fondsen geboden door de Japanse zijde zal wordenjassen monclergebruikt ter bevordering van het concept 'Delhi-Mumbai industriële gang'. Het concept is het belangrijkste element in New Delhi en de westerse commerciële stad van Bombay gelegd tussen vrachtvervoer per spoorlijn.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!