Wiebenji.reismee.nl

Maak kennis met de dames het gevoel de eeuwige lente overeenkomen met dames huis

Ladies huis (fairyfair) werd opgericht in 1991, sui generis merkpersoonlijkheid achter modemerk in China markt. Feministische elegante hoofdlijn van producten, de prestaties van de volwassen vrouwelijke charme. Gevolgd in de vorm van internationale routes naar eenvoudige, ongerepte, zwart-wit, stroom vormen de huisstijl, bepleit in het ontwerp van motivatie, het nastreven van onderbewuste kreeg de boodschap, de stijl en sexy, vorm Fairyfair zo'n vrouw, buitengewone product-en merkimago wilt.

T-shirt met een depressie op het meisje keek op de afstand, leek de liefde, Engeland-stijl sjaals, de eerste bloemen en dot rok, vol van prinses afbeelding noemen.

Thema wit afdruk zeiler trui FAAFSIC2I-SIC2I dames huis (fairyfair)
Kijk maar naar stoffen, maar meestal niemand zal aandacht van de stof te krijgen, maar indien gemaakt van dames shirts, de moeite waard een paar keer op de turn.

Dames logo T-shirt, denim rok, dot kousen, maak een romantische sprookje stijl.

fairyfair willen ons te vertellen dat niet alleen was het jonge meisje met betaalbare, lange mouwen T-shirt en onfatsoenlijke oude shorts in het nastreven van schoonheid bij vrouwen nog steeds betekenis hebben.

Fel rood jasje, dan is een kleine V-hals gebreide kanten rok in tegenstelling, zodat alleen de visuele impact.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!