Wiebenji.reismee.nl

Frans-Duitse leiderschap bijeenkomst was aanstaande EU-top aan sterke Europese schuld barsten van het beleg

Frankrijk President's Office zei 2e, Franse en Duitse leiders ontmoette de taak van top prioriteit wordt gehouden op 30 januari 2012, EU-top voor te bereiden voor de eerste keer. In 2011, de laatste van de 26 EU-top besloten eenmoncler onlinenieuwe Verdrag op te stellen, versterking van de integratie van economisch en fiscaal beleid van de Europese Unie, ondertekend op het einde van maart 2012 en financiën nieuwe testament een akkoord bereikt.

Echter, gegeven het Verenigd Koninkrijk tegen de ondertekening van het nieuwe Testament, schommel deel van andere Lid-Staten, de EU kan worden afgerond in maart de overeenkomst, nog steeds veel obstakels.

Volgens Nederland onderzoekmoncler 2011Agentschap haar 2012 volgens een enquête vrijgegeven, 65% enquête van Verenigd Koninkrijk burgers verwachte uiteenvallen van de euro zal uiteindelijk de pech ontsnappen, slechts ongeveer 20% van de respondenten beschouwd dat de eurozone kan worden overleefd. Hoewel het Verenigd Koninkrijk zelf even moeilijke economische situatie, negatieve effecten op de economie van het landmoncler shopvan de Europese schuldencrisis blijft, maar voor besluiten die niet zijn toegetreden tot de euro in het jaar, de meerderheid van de respondenten verwelkomd, dat 'als het Verenigd Koninkrijk toetreding tot de euro, dan ik bang ben dat erger dan op dit moment.'

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!