Wiebenji.reismee.nl

Brandstichting media Yasukuni Shrine gate links naar Korea een door Koreaanse media vraag

De global times gemeld, Japan Yasukuni Shrine 'shenmen' 26e slachtoffers van niet-geïdentificeerde brandstichting gebeurtenis 27e blijft gisten. Delen van Japan media in onze mensen en om degenen die verantwoordelijkmonclerzijn voor internetgebruikers, van de zaak in Korea binnenlandse zorgen. ROK media, 27e meest gemeld laatste ontwikkelingen van deze gebeurtenis, en benadrukt in het verslag naar de Yasukuni-schrijn 'klasse-a oorlogsmisdadigers van World War II memorial tabletten weergeven'.

Korea van de Ilbo Dong-a zei 27e, aanbidden klasse-a oorlogsmisdadigers of World War II memorial tabletten van de Yasukuni Shrine 26e brandstichting, hoewel zonder slachtoffers, maar de poort pijlers was zwart, dit is de eerste keer het heiligdom kunstmatig brandstichting was. Rapporten dat hoewel Japan politieonderzoek isjassen monclernog gaande, maar Japan heeft media schuld dit op de dag van de mensen van Korea, zeggen dat onze mensen berichten heeft gehad op het Internet dreigde te branden de Yasukuni Shrine. Maar denk aan de Dong-a Ilbo, Japan offensief en bedreigend de keizer of de Minister-president tekst over het netwerk elke dag, dus het is moeilijk om aan te geven van brandstichting is vandaag in Korea mensen. Rapporten zei ook de Yasukuni Shrine agressieve oorlog Museum heeft verfraaien.

Korea SBS televisie meent dat hoewel Japanmoncler onlinepolitie over deze kwestie nog steeds in de onderzoeksfase is, maar als het Korea mensen naar, het geschil is waarschijnlijk rollend groter en groter.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!